2020-01-14 08:14:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Óvakodnia kellene attól, hogy mások életébe is belekotyogjon

Napi horoszkóp január 14-re 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Ha pénzügyi gondjai akadnának, nem a legalkalmasabb idő, hogy kölcsönért folyamodjon. Hajlamossá válhat szertelen pazarlásra, szexuális étvágya is megnőhet a mai napon, köszönheti ezt az ön uralkodó planétájának a nyolcadik sorsterületen.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Önnek ma igazán magnetikus a kisugárzása, és meglehetősen vonzó a másik nem képviselőinek a szemében, rengeteg élvezetben lehet része. Nem árt azonban az óvatosság, mivel az érzelmi feszültség váratlan problémákat okozhat.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr elhagyta a nyolcadik sorsterületen a viharos bolygókat, ezért kedvező üzleti tárgyalásokra van kilátása vagyoni ügyekben, különösen társulások, közösen finanszírozott ügyek alakulhatnak kiválóan.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Szűz jegyében szembenállást kap a Neptunusztól. Irigykedés, pletykálkodás céltáblája lehet szomszédai által, ha lehet, semmit nem mondjon el nekik magánéletéről, mert így is majd megszakadnak a sárga irigységtől.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma aztán tényleg remekül megszervez mindent, de óvakodnia kellene attól, hogy mások életébe is belekotyogjon, netán a fejük felett intézkedjen. Foglalkozzon a saját kötelezettségeivel, végezze el a munkáját, előfordulhat szakmai előléptetés is a mai napon.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Vénusz most az ön hetedik sorsterületen vonul át, ez nagyon kedvezőnek mutatkozik az ön szerelmi vagy egyéb emberi kapcsolataira. Mostanában minden nagyon jól megy, ha szingli, most bevonzhat egy éppen önhöz illő partnert.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Vénusz a hatodik sorsterületén vonul át, munkahelyén remek lehet a hangulat. Minden gördülékenyen alakul, valamilyen váratlan előnyhöz is juthat a mai napon pénzügyi vagy más vonalon.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Marssal a második sorsterületén hajlamos lehet szertelenül herdálni a pénzt, költekezhet, mert megengedheti magának. Talán kissé felszínes is lehet a másokkal való kapcsolatában.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Mars az ön első sorsterületén tartózkodik, rengeteg energiával rendelkezik, és képes lesz sok mindent megvalósítani, különösen, ha hagyják önállóan dolgozni. Nincsen ellenségeskedő hangulatban, csak nem akar alkalmazkodni másokhoz, ezért jobb ha egyedül munkálkodik.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Most valószínűleg az lenne a legjobb, ha minél több időt töltene egyedül, ugyan nincs harcias kedvében, de annyira a saját feje után megy, hogy nem mutat hajlandóságot engedményeket tenni, még udvariasságból sem.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Vénusszal a második sorsterületén pénzt vonzhat magához, úgy, hogy még a kisujját sem kell nyújtania érte, igaz nem is sokáig marad a zsebében. Az ön szemében a pénznek nincs igazán értéke, csak annak, amit vehet rajta.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Vénusz nagyon kedves és barátkozó hangulattal ajándékozza meg ma önt, nem nagyon van kedve dolgozni, amivel nincsen semmi baj, néha ön is lazíthat egy kicsit. Az sem baj, ha lustálkodással tölti a napot.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: